Taller de restauración y conservación

Nunca se puede dar nada por perdido y trabajamos incansablemente por nuestra pasión de restaurar y recuperar todo tipo de materiales.

En nuestro taller somos especialistas en la conservación y restauración de obras documentales, históricas y artísticas en soporte papel, piel y pergamino.

Estamos ubicados a Tiana, pero para nosotros no hay fronteras. El equipo té capacidad para asumir diferentes proyectos a la hora y nos desplazamos allí donde la restauración nos necesita.

Conservación y restauración
Asesoramiento
Conservación preventiva
Informes técnicos

PROYECTOS

Suscríbete al boletín

Le enviamos la información con los apuntes publicados, los cursos que haremos y los proyectos que llevamos a cabo en el taller.

Darme de alta

Toda la actualidad
al blog

¡Descubre toda la actividad y proyectos que realizamos en el taller, las últimas novedades y tendencias en conservación y restauración, y artículos de lo más interesantes!

Recomendaciones

La Berta és una professional que cuida els seus clients. Valoro poder comptar amb la seva experiència, ella m’orienta sobre l’estat de conservació de les peces de la meva col·lecció i sobre els processos de restauració i la posterior conservació que són més adequats en cada cas.

Joan Anton Sánchez, Editor i col·leccionista. Diminuta Editorial.

El Taller de la Berta Blasi ha col·laborat en diferents aspectes amb l’Arxiu Històric de Terrassa. D’una banda ha participat en la docència del Postgrau de Gestió i Tractament Digital de Documents Històrics que coorganitzem amb l’Escola d’Arxivística i Gestió de Documents de la UAB (ESAGED) amb compromís i competència tècnica. De l’altra, i en motiu de diferents incidents succeïts a l’Arxiu, el Taller ens va donar un cop de mà en restauració de diferents llibres de comptabilitat en molt mal estat de finals del segle XIX i principis del XX. Els resultats, és a dir, l’abans i el després, han estat espectaculars. Cura, detall, precisió, prestesa i altíssima qualitat en el servei. Aquestes són les característiques del taller de la Berta. No cal dir que us en recomanem els serveis!!

Joan Soler JiménezJoan Soler i Jiménez, Director de l'Arxiu Històric de Terrassa

Berta Blasi és una professional que sempre ens ha ofert un servei de qualitat, per sobre de tot haig de destacar la seva capacitat d’adaptació a les característiques i necessitats de cada client?

Alberto Biarge VidimusAlberto Biarge, Gerent de Vidimus, S.L.

La Berta Blasi és una restauradora compromesa amb la seva feina i amb els clients i institucions pels quals treballa. Destaca per la seva professionalitat en les peces que restaura, tant pel que fa al resultat final, com al pressupost, el compliment de terminis, la memòria tècnica de les actuacions realitzades, i les possibles intervencions posteriors que se’n puguin derivar.

Elvira Bosch JorbaElvira Bosch Jorba, Cap de l'Àrea de Recerca, Producció Documental i Biblioteca. Direcció d'Estudis Parlamentaris. Parlament de Catalunya.

Com a professora de Document Gràfic de l’ESCRBCC vaig tenir el gust d’impartir classes a la Berta. Posteriorment he pogut veure com s’ha anat desenvolupant professionalment ja que sempre he rebut notícies seves mitjançant la seva pàgina web, el blog o les xarxes socials, atès que, com a professional del seu temps, dóna molta importància a la divulgació de la professió amb els mitjans que la tecnologia ens ofereix. T’encoratjo, Berta, a seguir treballant com ho has fet fins ara, de forma constant, amb criteris clars, conscient de la necessitat de la formació continuada i disposada sempre a col·laborar a nivell professional. Cada peça és un món. Aprenem molt amb cada peça. Que les peces no deixin de sorprendre’ns!

Maria Àngels Balliu BadiaM. Àngels Balliu Badia, Professora de Conservació i restauració de Document Gràfic. Coordinadora pedagògica ESCRBCC

La Berta és una persona que viu i gaudeix la seva feina. A més de fer-la bé i curosament, transpira una agradable estima pels seus pacients de paper, memòria del país, la curació dels quals ens comunica mitjançant un blog molt interessant.

Daniel VilarrúbiasDaniel Vilarrúbias, Director de l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell

Conec Berta Blasi des ja fa uns anys i sempre he sabut que és una restauradora excel·lent i, en els últims dos anys, he pogut comprovar, a les conferències que ha donat en l’assignatura Preservació i conservació que imparteixo, que és una excel·lent comunicadora, que explica clarament i amb entusiasme contagiós la seva feina, la manera de fer-la, els documents restaurats… El seu bloc ofereix informació interessant i útil i molt ben estructurada i presentada.

Maria Elvira SillerasMaria Elvira Silleras, Professora de Preservació i Conservació Universitat de Barcelona

La Berta Blasi del taller, alliberadora de quadres, khaleesi de pergamins, reina de la recuperació de fotos i documents gràfics, protectora d’arxius, biblioteques i museus, senyora d’Instagram i de Twitter.

Pilar Campos, Your Content Goes Here

Nuestros clientes