#weekCR Setmana de la conservació restauració

#weekCR Setmana de la conservació restauració

L’Escuela Superior de Bienes Culturales de Galicia va organitzar el 27 de gener de 2017 el dia del Conservador-Restaurador.

L’efemèride triada commemora el naixement d’un dels teòrics de la conservació – restauració, el naixement d’Eugéne Viollet-Le-Duc. Afortunadament els seus postulats han estat superats, però segueixen formant part de l’essència, dels principis de la nostra disciplina.

Precisament per això, li fem un homenatge i celebrem el seu naixement: el seu apreci per les restes del passat brillant i l’ingenu desig de protegir-los i engrandir ens commou, ens apropa al seu pensament. Avui dia compartim l’essencial, aquest profund afecte pel patrimoni cultural, sense aquest sentiment no som més que eficients tècnics.

Per la celebració de l’esdeveniment s’organitzà tota una setmana d’intensa activitat a les xarxes socials que evidencia que del que som i del que vàrem ser, ens en sentim orgullosos.

Font: ACRE

Des del taller ja vàrem sumar-nos a la iniciativa que va tenir una molt bona acollida l’any passat i aquest any repetim!

Anirem publicant fins divendres el que compartim a les xarxes socials i, per descomptat, pots seguir-nos a Facebook, Instagram o Twitter ;)

Dilluns #HistoriaRestauración

 

Dimarts #ObraRestaurada

Dimecres #Restauraría

Dijous #InstituciónC&R

Divendres #SoyC&R

Comparteix aquesta pàgina a les xarxes socials!