elarchivo_gestion_memoria

Sempre hem parlat de la necessitat d’establir connexions entre el món que envolta el patrimoni documental i l’obra gràfica, es parla molt de la multidisciplinarietat però a vegades manquen iniciatives.
Avui tenim el plaer de presentar-vos una nova sinergia entre arxivers i conservadors que en realitat es pot fer extensible a bibliotecaris, documentalistes, col·leccionistes…

Fa uns mesos Fernando Betancor, responsable del blog “El archivo: la gestión de la memoria” es va posar en contacte amb mi per oferir-me l’oportunitat de formar part de la seva nova secció “La recuperación de la memoria“.

(…) bajo el título genérico “La recuperación de la memoria”, dialogaremos, compartiremos y aprenderemos con las reflexiones de diversos restauradores de obra gráfica –esos grandes desconocidos frente a la vistosa y divulgada restauración pictórica-, utilizando la entrevista como medio de establecer la comunicación.

He tingut la sort de formar part de l’entrevista que inaugura la secció però després de la meva n’hi ha previstes moltes més que, n’estic convençuda, seran molt interessants per a tots.

Us convido doncs a que la llegiu a la font original: La recuperación de la memoria (I): dialogando con Berta Blasi, restauradora.

Comparteix aquesta pàgina a les xarxes socials!