Gravant el reportatge per a la Galeria dels Oficis de BTV a l'Ateneu Barcelonès

Gravant el reportatge per a la Galeria dels Oficis de BTV a l’Ateneu Barcelonès

La ‘Galeria dels Oficis’ és un retrat íntim de diversos professionals que treballen a Barcelona. A cada capítol s’endinsen en una tasca diferent i els seus protagonistes ens expliquen com han reinventat un ofici heretat o, en d’altres casos, com es guanyen la vida amb feines que fins fa pocs anys no existien.


El proper divendres 27 de febrer a les 21h30 (redifusió dissabte 28 a les 6h25 i a les 11h30) podreu veure l’emissió del reportatge dedicat a la conservació i la restauració del patrimoni documental i l’obra gràfica així com professions satèl·lit com ara l’Arsenio Sánchez Hernampérez conservador de la Biblioteca Nacional de España, l’Anna Font del servei de documentació i arxiu de l’Institut d’Estudis Catalansa la Diana Jové i en Francesc Mestre de la galeria Francesc Mestre Art.
Vull donar les gràcies a tots aquests grans professionals i també a l’Ateneu Barcelonès, la botiga papereria Raima i la Fundació Tàpies, que vàren accedir a participar al reportatge obrint les portes de casa seva i cedint-nos la seva dedicació i el seu temps tant amablement.
Gràcies també a l’equip de la “Galeria dels Oficis” per donar-nos l’oportunitat d’apropar les nostres professions una mica més a la gent.
Si voleu conèixer de prop el dia a dia del taller de restauració, aquí us deixo el reportatge perquè el pogueu veure en línia:

Comparteix aquesta pàgina a les xarxes socials!