Des del taller de restauració us desitgem bones festes i bon 2019!

Des del taller de restauració us desitgem bones festes i bon 2019!


BBlasi - 10e aniversari del taller

BBlasi – 10e aniversari del taller

Estem a punt de deixar enrere el 2018 i per a nosaltres ha estat un gran any, un any d’aniversari!

L’any 2008 amb el país submergit en plena crisi vaig fer-me “emprenedora”, un terme envoltat socialment d’una aura d’heroïcitat i que en realitat no feia més que reflectir la precarietat laboral de tanta gent que varem haver de buscar-nos les garrofes.

Deu anys han passat volant i arribar on som ara no ha estat gens fàcil. Aquesta professió nostra s’assenta en les bases de la confiança i aquesta confiança només s’aconsegueix fent bé les coses una, i una altra, i una altra vegada. Ens enorgulleix dir que som on som per aquesta persistència en fer la feina ben feta.

És per això que, any rere any, seguim formant-nos per ampliar coneixements, per especialitzar-nos, per estar a la última en noves tècniques i materials i per poder-ho aplicar a les peces que ens confieu. També any rere any formem a qui ens envolteu, als professionals que també teniu cura del patrimoni cultural, per ajudar-vos a millorar en el vostre dia a dia i a enfrontar-vos-hi amb les millors eines.

En aquests anys hem passat de ser un, a ser un equip de professionals que compartim els mateixos principis i criteris, involucrats amb els projectes. Un equip de gent treballadora, meticulosa i apassionada.

El nostre esforç ha estat titànic però res d’això no hagués estat possible sense vosaltres que ens heu fet i ens seguiu fent confiança. Volem agrair-vos-ho un cop més, MOLTES GRÀCIES!

 

Comparteix aquesta pàgina a les xarxes socials!