Tenim el plaer de comunicar-vos que presentem pòster a la XVI Reunió Tècnica Conservació – Restauració “Documentar en la conservació – restauració: mètodes i noves tecnologies” sota el títol “Protocol de registre, documentació i difusió en un taller privat”

XVI Reunió Tècnica CRAC

XVI Reunió Tècnica CRAC

Aquesta edició de la reunió tècnica ve marcada per la situació sanitària provocada per la COVID-19. L’organització s’ha vist amb la necessitat de qüestionar el format presencial de l’esdeveniment al Museu del Disseny de Barcelona, previst pels dies 12 i 13 de novembre, per adaptar-lo als nous requeriments sanitaris. En valorar les diverses opcions de congrés i la incertesa davant un rebrot de la pandèmia, l’associació va prendre la decisió d’adoptar un format íntegrament digital, convertint-se així en el I Congrés Virtual de l’Associació.

El tema d’enguany, “Documentar en la conservació-restauració. Mètodes i noves tecnologies”, ha estat un èxit de convocatòria i aquí podeu consultar el programa previst, que inclou les 16 comunicacions orals i els 12 pòsters. Com en altres edicions també comptem amb una conferència inaugural, la taula rodona i una visita tècnica que es realitzarà en grups reduïts sempre i quan les condicions sanitàries ho permetin.

Programa Reunió Tècnica 2020 – CATALÀ
Programa Reunió Tècnica 2020 – CASTELLÀ

El nou format virtual es desenvoluparà a través d’una plataforma on es veuran les videoconferències en streaming amb un xat per a consultes i on es penjaran els pòsters i els vídeos de les sessions.

El congrés s’estructura en 4 jornades repartides en 2 setmanes, dimarts 3, dijous 5, dimarts 10 i dijous 12 de novembre, en horari de 17 a 19:30h (20 min. per cada ponència + 10 min. aprox. per a preguntes).

Les inscripcions s’obriran a partir de mitjans de setembre a la web de la CRAC.

Comparteix aquesta pàgina a les xarxes socials!