Oferta de feina restauració de paper

Busquem una persona amb empenta i treballadora

Som un petit taller especialitzat en la conservació i restauració de patrimoni documental, obra gràfica i fotografia situat a Tiana, el Maresme.

Estem buscant una persona amb empenta, treballadora i meticulosa. Treballem en equip i una de les prioritats és el bon ambient a la feina i la confiança.

Al taller realitzem projectes molt diferents i tots són igual d’importants: des de les actuacions en massa com la neteja i desinfecció d’arxius o biblioteques, fins a peces úniques com poden ser llibres, dibuixos o gravats, passant per la conservació preventiva o l’assessorament a institucions.


És primordial tenir capacitat per adaptar-se fàcilment a cada projecte, ja sigui treballant al taller o in situ.

Les tasques habituals seran:

– Documentació visual i gràfica de les peces (estudis, analítiques, examen organolèptic, etc.) i redacció d’informes d’intervenció.
– Tasques pròpies d’intervenció directa sobre patrimoni documental, obra gràfica i fotografia (neteja, desinfecció, consolidació, reintegració, laminació, sistemes de protecció, etc.)

Indispensable:

– Titulació en conservació i restauració de béns culturals, especialitat de document gràfic
– Nivell alt d’expressió escrita en català
– Carnet de conduir i vehicle propi (o disponibilitat de vehicle)

Condicions:

– Incorporació l’1 de setembre de 2019 fins a desembre de 2019 amb opció de prorrogar
– 36 hores setmanals, de dilluns a dijous, de 8h a 17h30. Ocasionalment, en funció de les necessitats, es treballarà els divendres.

Contacte:

Envia’ns el teu CV abans del 21 d’agost de 2019.

Comparteix aquesta pàgina a les xarxes socials!