Presentació i conferència de la col·lecció de fotografies de Francesc Castellví

Presentació de la col·lecció de fotografies de Francesc Castellví, a càrrec de Berta Blasi i Nati Vilanova. Conferència sobre Francesc Castellví. A càrrec d’Inés Padrosa.


Presentació i conferència de la col·lecció de fotografies de Francesc Castellví

Presentació i conferència de la col·lecció de fotografies de Francesc Castellví

Dimecres 18 de maig, a les 7h de la tarda, la Biblioteca donarà a conèixer dos àlbums familiars de fotografies de Francesc Castellví i Vila (Esparreguera, 1878 – Figueres, 1941), amb més de 300 imatges de principis de segle XX, que mostren retrats familiars  i vistes de Figueres, Girona, Esparreguera, Montserrat, etc. La directora de la Biblioteca, Nati Vilanova, i la restauradora Berta Blasi, presentaran el resultat de les tasques de neteja i preservació a què han estat sotmesos els àlbums així com dades sobre el seu ingrés a la biblioteca i el seu contingut, ja digitalitzat. Tot seguit, la investigadora Inés Padrosa donarà una conferència sobre Francesc Castellví, aportant extenses dades biogràfiques i comentaris de les imatges.

Com arribar-hi: http://www.bibliotecadefigueres.cat/InfoGeneral/IGComArribar.aspx


Comentaris (1)

  1. Hosting - Respon

    18 març, 2017 at 10:42

    Entre els objectius de la Societat, hi ha el de fomentar l estudi de la figura i l obra de Narc s Oller, mitrjan ant l organitzaci de confer ncies i col loquis. Pot servir com a refer ncia i model el Col loqui Narc s Oller celebrat els dies 28, 29 i 30 de novembre de 1996 a la ciutat de Valls.

Afegeix un Comentari